search
hun /

FELHÍVÁS

 

Évek óta nagy erőket mozgósítunk az Omega Hálózatban és a helyi gyülekezetekben, hogy különféle segélyszállítmányokkal, adományokkal segítsük a szükségben lévőket, gyülekezeteken belül és kívül egyaránt.

 

Ez a szolgálat sok gyermeknek, fiatalnak, családoknak és időseknek jelentett örömet és gyakorlati segítséget, ezen a szolgálaton keresztül hatékonyan és gyakorlati módon tudjuk bemutatni Isten szeretetét és jóságát!

 

Az elkövetkezendő időszakban egy új munkacsoport felállításán dolgozunk, hogy ne csak időszakonként, hanem folyamatosan tudjon működni ez a szolgálat!

 

Ennek egyik fontos alappillére, hogy az eddig testvéreknél tárolt dolgok egy központi raktárbázisba kerüljenek. Itt lehetőség lenne válogatásra, szelektálásra, tárolásra és nem kellene idő előtt eltékozolni a gyűjtött adományokat!

Ezért feltétlenül szükségünk lenne Budapesten vagy az agglomerációban egy nagyobb raktárra, ami tárolásra és egyéb munkálatokra alkalmas!

Ha bárki tud ebben segíteni, jelentkezzen!

 

További információ: Takács Károly: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , 06-70-3796-112