search
hun /
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy az elmúlt hónapok személyi, anyagi és időbeni befektetéseinek eredményeképpen október 30-án elindul az élő istentiszteleti közvetítés a Kádár utcai Omega Közösségi Házból!

 

Hálásak vagyunk azért, hogy sok testvér egyéni, céges felajánlása lehetővé tette, hogy az evangélium és Isten Igéje sok helyre eljusson a technika segítségével!

A testvérek áldozatos munkájának köszönhetően összeáll egy XXI. századi, több kamerás, HD minőségű videó-rendszer, ami lehetővé teszi a kiváló minőségű élő közvetítést.

Istentől kapott látásként indult ez a folyamat, a nemzetközi látogatásaink mindezt megerősítették, így mostantól olyan helyeken is tudunk erőteljes alkalmakat tartani, ahol nincsenek szolgálóink, vagy az érdeklődők nem tudnak gyülekezeti alkalmakat látogatni a távolság miatt!

 

Kétféle elérhetőség lehetséges, egyéni és csoportos.

-       Az egyéni, mindenki számára elérhető lehetőség nyilvános, a következő webhelyen lehet kapcsolódni minden vasárnap 17.30-tól: https://www.facebook.com/theomegabudapest/

 

-       Azoknak a csoportoknak pedig, akik szeretnének részt venni ebben, személyesen munkatársaink meg fogják keresni őket, segítenek a technikai feltételek kialakításában!

 

Az idei évben 15-20 csoportot szeretnénk összekapcsolni ilyen módon a budapesti gyülekezettel!

 

Országjáró útjaink során gyakran tapasztaljuk határon belül és határon kívül, hogy sok városban - ahol még nincs gyülekezet, illetve pásztorlás, rendszeres istentiszteletek, de már található, vagy összehívható egy házicsoport - felmerült az igény, hogy bekapcsolódnának interneten keresztül egy erőteljes, apostoli tanítással, dicsőítéssel, imaszolgálattal rendelkező gyülekezet alkalmaiba.

Amerikában ez már kialakult gyakorlat, hogy a nagyobb gyülekezeti istentiszteleteket campusokban közvetítik, ahol Isten Szelleme a neten keresztül is szabadon tud dolgozni az ott lévők életében.

 

Örömmel és szívesen bekapcsolnánk ezeket a csoportokat, belföldön és külföldön, akik szívesen együtt haladnak velünk Isten nagyszerű munkájában!

 

https://www.facebook.com/theomegabudapest/