search
hun /
HÁZAS WELLNESS

Örömmel tájékoztatlak arról, hogy újra szervezünk Házas testi-lelki wellness hétvégét, amelyre szeretettel hívunk pároddal együtt.

 

Miért ne lepnéd meg a számodra legkedvesebb személyt egy maradandó, kapcsolatépítő élménnyel? Igazi értéket ajándékoznál a számára.

 

Guillaume Musso író szavaival szeretnélek buzdítani arra, hogy állj meg egy pillanatra, és gondolj a kapcsolatodra:

 

„A szerelem olyan, mintha tüzet raknál egy esős napon. Folyamatosan védelmezni kell, táplálni, gondját viselni, különben elalszik.”

 

Ebben a tűzrakásban szeretnénk a párok segítségére lenni.

 

Most lehetőség van a 2019 február 08-10-ig megrendezésre kerülő párkapcsolat építő programunkra jelentkezni, ajándékutalványt vásárolni, vagy kihasználni az alkalmat a Házasság Hete alkalmából, amely ugyan ezen a hétvégén kezdődik.

 

Helyszín: Wellamarin Hotel **** Balatonzamárdi

 

A Házas testi-lelki wellness hétvége ára: 74 900 Ft/pár, mely 3 nap/2 éjszakára,

 

amely tartalmazza a tréning alkalmakat, a szállást, a félpanziós ellátást, a szálloda wellness részlegének ingyenes használatát és sok különleges meglepetést.

 

Jelentkezés: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mai címen (Kérem megküldeni mindkét jelentkező pontos vezeték és keresztnevét, illetve telefonszámát.) A jelentkezés a visszaigazolást követően, és 50%-

os előleg befizetése után válik érvényessé. (A bankszámlaszámot a visszaigazolásban küldjük meg.)

További részletekről nálam lehet érdeklődni a fenti e-mail címen.

 

Prekopa István és Erna

családgondozó pásztorok