search
hun / eng / rom / ger
szolgalataink

Az Omega látás fontos elemei a rendszeresen megtartott közös alkalmak, ahol a dicsőítés alatt, illetve az erőteljes igei üzenetek hatására kiárad Isten jelenléte. Emberek térnek meg, töltekeznek be Szent Szellemmel és természetfeletti gyógyulások, szabadulások történnek. Ekkor helyet kap a közös ünneplés, Isten imádása, az apostoli tanítás, bátorítás, a hálózati szintű testvéri közösség megélése.

Az első közös alkalmakat a XVII. kerületi Dózsa György Művelődési Ház 300 fős nagytermében tartottuk, kezdetben még félházzal.
Az egyéves születésnapi hálaadó alkalmunkat még itt rendeztük meg, de ekkor már szűknek bizonyult a terem, sokan az előcsarnokból voltak kénytelenek követni az istentiszteletet.

Ezért 2005-től a Csili Művelődési Központ 500 férőhelyes színháztermében tartottuk a közös alkalmakat.
2007 tavaszára a Csili is megtelt, így újabb váltásra kényszerültünk. Isten kirendelte számunkra a több, mint 1500 férőhelyes Pestszentimrei Sportkastélyt, ahol tovább növekedhetünk.

 

Közös alkalmainknak három fóruma van:

Az Omega Hálózat más apostoli hálózatokkal és baráti gyülekezetekkel együtt rendez istentiszteleteket a Sportcsarnokban.

1. Felekezetközi Közös Alkalmak

Az elmúlt években a januárban tartott 3 hetes országos böjt-ima kampányunkat zártuk le egy ilyen közös alkalommal.

2. Országos Közös Alkalmak

A hálózat egészének közös istentisztelete, évente néhány alkalommal a Pestszentimrei Sportkastélyban.

 3. Regionális Közös Alkalmak

A helyi gyülekezet munkáját jobban figyelembe véve két éve öt helyszínen elkezdtük a regionális közös istentiszteleteinket, ahol a helyi gyülekezet szervezési, szolgálati lehetőségei nagyobb szerepet kapnak.

Hálát adunk Istennek, hogy az elmúlt években jelentős előrelépések vannak a régiókban. A gyülekezetek, gyülekezet-plántálások, vezetők jobban megismerték egymást, mélyült a közösség és az egység köztük.

A helyi szinten megélt bizonyságok bátorítást jelentenek a régióban lévő más gyülekezetek felé is.

Öt régióra osztottuk az országot:1. Dél-nyugat-magyarországi régió, Dombóvár-kaposszekcsői központtal.

 
kl reg kz bemerts.1


Attalai, dombóvári, kaposvári, mezőcsokonyai, pécsi, szekszárdi, zalaszentgróti, Dombóvár-kaposszekcsői, komlói és nagyatádi testvérek tartoznak ebbe a régióba.

2. Közép-magyarországi régió, nagykőrösi központtal


Makói, öcsödi, törökszentmiklósi, kétegyházai, békéscsabai, soltvadkerti, zentai, nagykőrösi testvérek tartoznak ebbe a régióba.


3. Budapest és környéke régió


Szigethalmi, ócsai, berhidai, salgótarjáni, gödöllői, bagi, budapesti, zuglói, rákosmenti, óbudai, újbudai, pesterzsébeti testvérek tartoznak ebbe a régióba.

 

4. Észak-magyarországi régió, káli központtal
Debreceni, hevesi, hajdúböszörményi, tiszavasvári, káli, kompolti, kápolnai, füzesabonyi, egri testvérek tartoznak ebbe a régióba.

 

5. Erdélyi régió, kolozsvári központtal

Kolozsvári, mérai, bánffyhunyadi, székelyudvarhelyi, marosvásárhelyi és a környékbeli testvérek tartoznak ebbe a régióba.

 

Minden közös alkalmunk evangélizációs jellegű is egyben. Ezért szeretettel látunk minden kedves látogatót az alkalmainkon.


Hisszük azt, hogy ezeken az alkalmakon Isten Szelleme kiárad és élő Ige hangzik el.

Gyere, légy részese te is ezeknek az áldott vasárnapoknak!