Project Description

Az ima és a böjti időszak lezártával felmerül a kérdés, hogyan tovább?

Két kulcsszó visszahangzik a szellememben: prófétálj és menj, hirdesd az evangéliumot, hódítsd meg az örökséged!

Azt mondja a Szent Szellem a gyülekezetnek a böjti időszak lezártával: Prófétálj!

Ezékiel 37, 1-10

Az Úr megragadott engem; elvitt engem az Úr lélek által, és letett egy völgyben. Tele volt az csontokkal. Isten felkérte Ezékielt, hogy működjön vele közre hatalmának kinyilatkoztatásában. Így van ez ma is veled! Töltekezz be Szent Szellemmel és prófétálj! Az életed, családod, házasságod, gyülekezeted és nemzeted felett teljes hittel és meggyőződéssel!

A menny Istene az ő szavait adja a te szádba!

Végigvezetett köztük körös-körül, és láttam, hogy nagyon sok csont volt a völgyben, és már nagyon szárazak voltak. Megkérdezte tőlem: Emberfia! Életre kelnek-e még ezek a csontok? Én így feleltem: Ó, Uram, Uram, te tudod! A szétdobált, tönkrement, nem működő, halott dolgok felett csak prófétálj és megjelenik az Isten hatalma!

Akkor ezt mondta nekem: Prófétálj e csontokról! Mondd nekik: Ti, száraz csontok, halljátok az Úr igéjét! Így szól az én Uram, az Úr ezekhez a csontokhoz: Én lelket adok belétek, és életre keltek. Inakat adok rátok, húst rakok rátok, és beborítlak benneteket bőrrel, azután lelket adok belétek, hogy életre keljetek. Akkor majd megtudjátok, hogy én vagyok az Úr! Én tehát prófétáltam, ahogyan megparancsolta nekem. Amint prófétálni kezdtem, hirtelen nagy zörgés támadt, a csontok pedig remegni kezdtek, és egymáshoz illeszkedtek. Láttam, hogy inak kerültek rájuk, majd hús növekedett, és végül bőr borította be őket, de lélek még nem volt bennük. Akkor ezt mondta nekem: Prófétálj a léleknek, prófétálj, emberfia, és mondd a léleknek: Így szól az én Uram, az Úr: A négy égtáj felől jöjj elő, lélek, és lehelj ezekbe a megöltekbe, hogy életre keljenek! Én tehát prófétáltam, ahogyan megparancsolta nekem. Akkor lélek szállt beléjük, életre keltek, és talpra álltak: igen-igen nagy sereg volt.

Amikor engedelmeskedünk a Szent Szellem Isten felszólításának, bemegyünk az ő jelenlétébe és prófétálunk, a dolgok mozgásba lendülnek, összekapcsolódnak, életre kelnek és működőképessé válnak. Február a prófétálás hónapja. Egyénileg, testületileg gyakoroljuk ezt, menjünk be az ő jelenlétébe dicséret, imádat és a nyelvek imája által és prófétáljunk!

Ne kérjünk, hanem hirdessük ki Isten akaratát a dolgaink felett!

Lukács 1, 41-42

Amikor Erzsébet meghallotta Mária köszöntését, megmozdult a magzat a méhében. Betelt Erzsébet Szentlélekkel, és hangos szóval kiáltotta: Áldott vagy te az asszonyok között, és áldott a te méhed gyümölcse!

Amikor betelünk Szent Szellemmel, mennyei gondolatok fogannak meg bennünk, amelyek prófétai kihirdetésekben szabadulnak fel!

Legyen ez így veled is! Feltétlenül hallgasd meg a lenti bátorító tanítást, tegyük ezt együtt az Úr Jézus Krisztus nevében!

 

Szeretettel üdvözöllek,

Süveges Imre

Apostoli szolgáló

 

Tudj meg erről a témáról többet és szerezz friss inspirációt Isten Igéjéből, meghallgatva és hit által befogadva ezt a tanítást:

Süveges Imre – Prófétálj!

https://www.omegagyulekezetek.hu/tanitasokk/000000041%20-%20Profetalj.mp3

 

Figyelmedbe ajánlom még ebben a témában:

Pat Robertson – A prófétálás

https://www.youtube.com/watch?v=nHU_BZC8KHA

Legyen ez a dicséret bátorítás és felemelésére a lelkednek, szellemednek:

Chris Oyakhilome – Ének az utolsó időkről

https://www.youtube.com/watch?v=LRBetKCt8kI

 

Heti imakérés:

Imádkozzunk, hogy amikor hitet kapunk erre, felszabaduljon a prófétai kenet rajtunk!